V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

07.02.2018. – OPŠTINSKU UPRAVU POSJETILI UČENICI TREĆEG RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE
Opštinsku upravu opštine Kozarska Dubica danas su posjetili učenici trećeg razreda Osnovne škole "Vuk Stefanović Karadžić".
Ukupno 44 đaka obišlo je sve službe u zgradi opštine, ukratko se upoznalo sa radom i zaduženjima administrativnih i rukovodećih službenika, a sa učenicima se danas družio i predsjednik Skupštine opštine Milovan Barišić.
"Obilazak opštine predviđen je po školskom planu i programu i drago nam je što smo danas ugostili đake iz naše osnovne škole, kako bi ih upoznali sa radom Skupštine opštine na način koji je njima prihvatljiv", istakao je Barišić.
07.02.2018. - OBAVJEŠTENJE: TERMINI ODRŽAVANJA "SATA GRAĐANA" U FEBRUARU
Skupština opštine utvrdila je raspored održavanja "Sata građana" za mjesec februar, koji će se održavati u zgradi Opštinske uprave od 11.00 do 13.00 časova, kancelarija broj 13 u sljedećim terminima:

1.U utorak, 13. februara 2018. godine, kada će "Satu građana" prisustvovati odbornici: Vladimir Babić, Rodoljub Topić, Željko Radonjić i Pero Karan.
2.U utorak, 20. februara 2018. godine, kada će "Satu građana" prisustvovati odbornici: Vladimir Rokić, Senada Zlokapa, Dragan Brdar i Čedomir Babić.
3.U utorak 27. februara 2018. godine, kada će "Satu građana" prisustvovati odbornici: Jovica Šuman, Željko Zec i Nikola Janković.

Iz Skupštine opštine Kozarska Dubica pozivaju građane da uzmu učešće u "Satima građana" i na taj način izraze svoja mišljenja i primjedbe, te daju prijedloge izabranim odbornicima.
05.02.2017. - MANIFESTACIJA "IZBOR SPORTISTE 2017. GODINE" 9. FEBRUARA U DOMU KULTURE
Manifestacija "Izbor sportiste 2017. godine" biće održana u Domu kulture u Kozarskoj Dubici u petak, 9. februara u 19.00 časova, potvrđeno je danas na sastanku Organizacionog odbora manifestacije.
U okviru manifestacije, koja se organizuje 47. put, biće nagrađeni najuspješniji sportisti naše opštine, a za koje su obezbjeđene novčane nagrade, pehari i poklon bonovi.
Petočlani Organizacioni odbor konstatovao je danas da su pripreme manifestacije u završnoj fazi, te da će pored protokolarnog dijela biti upriličen prigodan umjetnički program u kojem će nastupiti lokalni bend "Kozmo krejmer" i gimnazijalka Milica Vokić.
Prethodno, sportskim kolektivima bio je upućen poziv da do 20. januara dostave svoje prijedloge za najboljeg sportistu, ekipu, sportskog radnika i trenera, te najboljeg mladog talenta, nakon čega je formiran stručni žiri koji je razmatrao prijedloge.
Pokrovitelj i organizator manifestacije "Izbor sportiste 2017. godine" su opština Kozarska Dubica i JP „Centar za informisanje i kulturu".
23.01.2018. - SASTANKU SA ODBORNICIMA PRISUSTVOVAO VEĆI BROJ GRAĐANA
"Sati građana", kao mehanizam koji predstavlja vid direktne komunikacije odbornika i građana, održani su danas u opštini Kozarska Dubica u drugom januarskom terminu, a sastanku sa odbornicima prisustvovao je veći broj građana.
"Građani su ponovo iskazali interesovanje pretežno za pitanja iz oblasti stambeno-komunalne djelatnosti i infrastrukture, a razmatrana je i ideja o održavanju Dana dijaspore u Kozarskoj Dubici, koji bi se organizovali u julu ili avgustu", saopšteno je iz Skupštine opštine Kozarska Dubica.
Statut Skupštine opštine Kozarska Dubica predvidio je niz oblika neposrednog učešća građana u lokalnoj samoupravi, a od ove godine Skupština opštine organiziju "Sate građana", koji će se u januaru održati u još jednom termina u zgradi Opštinske uprave Kozarska Dubica.
Današnjim "Satima građana" prisustvovali su odbornici Milovan Barišić, Siniša Zlokapa, Brane Miljatović i Nikola Janković, a 30. januara u 11.00 časova "Satima građana" prisustvovaće odbornici Miloš Banjac, Ranko Stojaković, Milan Garača i Tatjana Obućina.
Iz Skupštine opštine Kozarska Dubica pozivaju građane da učestvuju u "Satima građana" i na taj način izraze svoja mišljenja i primjedbe, te daju prijedloge izabranim odbornicima.
Izuzev termina u kojima se održavaju "Sati građana", za sva pitanja, inicijative i prijedloge iz nadležnosti Skupštine opštine Kozarska Dubica, građanini se mogu svakim radnim danom obratiti predsjedniku Skupštine opštine Milovanu Barišiću.

19.01.2018. - "MLIJEKOPRODUKT" LIDER U MLIJEČNOJ INDUSTRIJI BIH
Načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić izjavio je danas da je kompanija "Mlijekoprodukt" iz Kozarske Dubice, nakon 20 godina postojanja, postala lider u mliječnoj industriji BiH.
On je precizirao da je to kompanija koja prerađuje više od 70 miliona litara mlijeka godišnje i, sa oko 330 zaposlenih, ostvaruje godišnji bruto promet veći od 100 miliona KM.
"Svakodnevno primjenjuju nove inovacije u više od 100 proizvoda i to je kompanija koja raste iz godine u godinu i pronosi ime našeg grada ne samo u Republici Srpskoj i Federaciji BiH, već u cijelom okruženju", naglasio je Reljić.
On je rekao da je poslovanje te kompanije za svaku pohvalu i dodao da će Opština Kozarska Dubica, u skladu sa svojim mogućnostima, uvijek nastojati da omogući nesmetan rad kompanije.
Uz čestitke menadžmentu kompanije "Mlijekoprodukt" na uspješnom radu i rezultatima, Reljić je poželio uspjeh i napredak u narednom periodu.
On je potvrdio da je "Mlijekoprodukt" za različita sponzorstva u Kozarskoj Dubici izdvojio više od 200.000 KM, među kojima je i izgradnja kružnog toka u centru grada, u koji je kompanija investirala 30.000 KM, a čija je izgradnja pri kraju.
Kompanija "Mlijekoprodukt" organizovala je danas prijem za poslovne poslovne partnere, privrednike, saradnike i predstavnike opštinske uprave Kozarska Dubica.
Marketing menadžer "Mlijekoprodukta" Vlado Sandić izjavio je da je kompanija prošle godine poslovala pozitivno i uspješno, uprkos brojnim izazovima na tržištu mlijeka.
"Mliječna industrija je veoma komplikovana industrija u kojoj postoje različiti problemi pogotovo kada je u pitanju izvoz na tržište Evropske unije, ali smo uz pomoć resornog Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i u dogovoru sa našim dobavljačima sirovog mlijeka, uspjeli da prevaziđemo sve probleme i izvezemo više od 20 odsto naše ukupne prodaje na tržište EU", precizirao je Sandić.
On je naveo da je kompanija u posljednje tri godine investirala preko 20 miliona KM, a da su investicije bile usmjerene u poboljšanje kvaliteta sirovog mlijeka i proizvodni proces u kojem se danas primjenjuju najsavremenije tehnike i tehnologije u proizvodnji i preradi mlijeka.
"Mlijekoprodukt" iz Kozarske Dubice direktno sarađuje sa 1.500 farmi, a za ovu godinu planiran je sličan nivo otkupa kao i prošle godine.
18.01.1018. – SVETOSAVSKA AKADEMIJA 26. JANUARA U DOMU KULTURE
U Opštinskoj upravi opštine Kozarska Dubica danas je održan drugi sastanak Organizacionog odbora Svetosavske akademije, koja će biti održana 26. januara u Domu kulture u Kozarskoj Dubici.
Na sastanku, kome je predsjedavao načelnik opštine Radenko Reljić, potvrđeno je da je nosilac aktivnosti pripreme programa ovogodišnje Svetosaske akademije Srednjoškolski centar "Nikola Tesla", uz podršku opštine Kozarska Dubica.
Direkor SŠC "Nikola Tesla" Senada Zlokapa naglasila je da će u programu akademije učestvovati sve osnovne škole iz Kozarske Dubice, a da će intenzivne pripreme za nastavnici i učenici započeti naredne sedmice.
Na sastanku Organizacionog odbora potvrđeno je da će, pored horskog izvođenja himne i pjesama, program akademije činiti četiri monologa požeta recitalima o životu, radu i djelu Svetog Save.
Svetosavska akademija u Domu kulture u Kozarskoj Dubici, 26. januara, počeće u 19.00 časova, a nakon programa planiran je koktel za goste.
16.01.2018. - GRAĐANI IZRAZILI INTERESOVANЈE ZA PITANЈA IZ OBLASTI STAMBENO-KOMUNALNE DJELATNOSTI I ODRŽAVANЈA INFRASTRUKTURE
Skupština opštine Kozarska Dubica organizovala je danas "Sate građana", koji predstavljaju vid direktne komunikacije odbornika i građana i obezbjeđuju viši nivo transparentnosti u radu Skupštine opštine.
"Zabilježeno je interesovanje građana pretežno za pitanja iz oblasti stambeno-komunalne djelatnosti i održavanja infrastrukture na području opštine, a tokom sastanka sa građanima definisani su i zaključci usmjereni ka rješavanju navedenih problema", saopšteno je iz Skupštine opštine Kozarska Dubica.
Statut Skupštine opštine Kozarska Dubica predvidio je niz oblika neposrednog učešća građana u lokalnoj samoupravi, a od ove godine Skupština opštine organiziju "Sate građana", koji će se u januaru održati u još dva termina u zgradi Opštinske uprave Kozarska Dubica.
Današnjim "Satima građana" prisustvovali su odbornici Marinko Gvozden, Živko Goga, Saša Ćirić i Burazor Marica.
Naredni "Sati građana" biće održani u utorak, 23. januara, sa odbornicima Sinišom Zlokapa, Maricom Burazor, Branom Miljatovićem i Vladimirom Marinom, a 30. januara "Satima građana" prisustvovaće odbornici Miloš Banjac, Ranko Stojaković, Milan Garača i Tatjana Obućina.
Iz Skupštine opštine Kozarska Dubica pozivaju građane da učestvuju u "Satima građana" i na taj način izraze svoja mišljenja i primjedbe, te daju prijedloge izabranim odbornicima.
11.01.2018. – OBAVJEŠTENJE: "Sati građana" kao mehanizam direktne komunikacije građana i odbornika Skupštine opštine
Statut Skupštine opštine Kozarska Dubica predvidio je niz oblika neposrednog učešća građana u lokalnoj samoupravi, a od ove godine Skupština opštine Kozarska Dubica organizovaće "Sate građana".
Putem tog mehanizma, koji predstavlja vid direktne komunikacije između odbornika i građana, biće obezbjeđen viši nivo transparentnosti u radu Skupštine opštine, a građanima će biti omogućeno da iznesu svoja mišljenja i inicijative.
Skupština opštine utvrdila je raspored održavanja "Sata građana" za mjesec januar, koji će se održavati u zgradi Opštinske uprave od 11.00 do 13.00 časova, kancelarija broj 13 u sljedećim terminima:

1. U utorak, 16. januara 2018. godine, kada će "Satu građana" prisustvovati odbornici: Barišić Milovan, Gvozden Marinko, Goga Živko i Ćirić Saša.
2. U utorak, 23. januara 2018. godine, kada će "Satu građana" prisustvovati odbornici: Zlokapa Siniša, Burazor Marica, Miljatović Brane i Marin Vladimir.
3. U utorak 30. januara 2018. godine, kada će "Satu građana" prisustvovati odbornici: Banjac Miloš, Stojaković Ranko, Milan Garača i Tatjana Obućina.

Iz Skupštine opštine Kozarska Dubica pozivaju građane da uzmu učešće u "Satima građana" i na taj način izraze svoja mišljenja i primjedbe, te daju prijedloge izabranim odbornicima.

<< Prethodna strana 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Sledeca strana >>

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi