V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

22.09.2010. - Uručeni ključevi 11 novoizgrađenih stanova
Rade Ristović ministar rada i boračko-invalidske zaštite Vlade Republike Srpske uručio je danas ključeve stanova za 11 porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida u Kozarskoj Dubici.
Izgradnja stambenih jedinica finasirana je u okviru Programa potpunog stambenog zbrinjavanja boračkih kategorija Vlade RS, uz učešće opštine Kozarska Dubica, u ukupnom iznosu od 350 000 KM.
"Veoma sam srećan što smo danas u Kozarskoj Dubici u mogućnosti da porodicama poginulih boraca i ratnih vojnih invalida uručimo ključeve stambenih jedinica koje je izgradila Vlada RS uz pomoć i podršku opštine, jer su oni sami, njihovi sinovi, očevi i muževi najzaslužniji za stavaranje RS, a to ova Vlada duboko poštuje", rekao je Ristović.
On je potvrdio da će na sličan način Vlada RS do kraja godine stambeno zbrinuti 250 porodica širom RS, a u skladu sa Programom potpunog stambenog zbrinjavanja porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida od prve do četvrte kategorije u RS.
Govoreći o aktivnostima Vlade na stambenom zbrinjavanju boračkih kategorija širom RS, Ristović je citirao riječi premijera Milorada Dodika rekavši da "od ovog projekta na zavisi koliko smo uspješni kao vlast, već koliko smo uspješni kao ljudi".
Porodicama koje su danas useljene, Ristović je poželio srećan, uspješan i dug život.
Načelnik opštine Kozarska Dubica Nino Jauz izjavio je da su u ovoj opštini stambeno zbrinute gotovo sve prioritetne boračke kategorije, te najavio da će u veoma kratkom periodu biti završeni preostali infrastrukturni radovi na novoizgrađenom objektu.
"U veoma kratkom roku ovdje će biti završeni radovi na izgradnji kanalizacione mreže", rekao je Jauz, koji je izrazio zahvalnost Vladi RS i resornom ministarstvu na uspješnoj realizaciji projekta.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi