V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

01.10.2010. - Obnovljena streljana u Osnovnoj školi "Majka Knežopoljka"
U Osnovnoj školi “Majka Knežopoljka” u Knežici kod Kozarske Dubice nakon sedamnaest godina, juče je ponovo počela sa radom streljana.
Obnovljenu streljanu otvorili su Nino Jauz Načelnik opštine i šampionka Evrope u streljaštvu, srpska reprezentativka Bobana Veličković.
Prema riječima Nine Jauza načelnika opštine obnova streljane urađena je na inicijativu mještana Knežice, a uz finansijsku pomoć Opštine Kozarska Dubica.
“U obnovu streljane se krenulo ljetos i moram da kažem da će sada učenici imati priliku da u svojoj školi uče i takmiče se i u ovom sportu, što ih je izuzetno obradovalo”, rekao je Jauz.
Prema riječima Bobane Veličković koja je evropsku šampionsku titulu u reprezentaciji Srbije osvojila ove godine u Norveškoj i to u takmičenju gađanja vazdušnim pištoljem pojedinačno i ekipno, za Knežicu je veže porijeklo i mnogobrojna rodbina, stoga je veoma raduje činjenica da ovo mjesto ima streljanu.
“U ovoj školi nastavu su pohađali moja majka i ujak i jako me raduje činjenica da sam sada ovdje i da otvaram obnovljeni i kvalitetno opremljeni objekat streljane”, istakla je Veličkovićeva.
Božana Vukić direktorica Osnovne škole “Majka Knežopoljka” je istakla da je obnova ovog sportskog objekta od ogromnog značaja i za učenike i za lokalnu zajednicu, te da će streljana biti dostupna svim zainteresovanim mještanima.
Milan Mirosav trener Streljačkog kluba ”Milan Pilipović” je pohvalio obnovu ove streljane i naglasio da je ovo prednost u pogledu ostvarivanja boljih rezultata kada je ovaj sport u pitanju.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi