V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

15.10.2012. - Održan IV Off road rally u Kozarskoj Dubici
Off road klub „Kozara“ organizovao je proteklog vikenda u Kozarskoj Dubici četvrti po redu Off road rally prilikom čega je učestvovalo 50 klubova iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH, odnosno Republike Srpske.
Prema riječima Dejana Šuvaka predsjednika Off road „Kozara“, klub koji je u svim disciplinama osvojio najviše bodova je Off road „Pliva 4x4“ iz Šipova, drugoplasirani „Extreme - Banjaluka“, dok je trećeplasirani bio klub „Brčko 4x4“. „Ovom prilikom u prisustvu brojnih posjetilaca podijeljene su nagrade za šampionat BiH i to u hard i soft klasama. Za šampionat BiH u poređenju klubova „Pliva 4x4“ iz Šipova osvojio je najveći broj bodova, drugoplasirani je bio „Zak-Zenica“, a treće mjesto osvojio je AMK „Vitez““, rekao je Šuvak.
“Prema njegovim riječima u hard klasi, kada je u pitanju poredak vozača za šampionat BiH, najbolji je bio Goran Jakšić, klub „Pliva 4x4“ iz Šipova, drugo mjesto pripalo je Ramizu Hodžiću, Off road“ Sarajevo“, a treće Jasminu Čajdriću iz kluba „Zak - Zenica“. „U soft klasi Goran Vukoman iz Šipova je bio najbolji, drugoplasirani Elvedin Čajdrić iz Zenice i trećeplasirani Nebojša Vrebac iz Off road „Kozara“ iz Kozarske Dubice“, pojasnio je Šuvak.
On je rekao da je pobjednik trke u hard klasi Ramiz Hodžić iz Sarajeva, drugoplasirani Milenko Peno iz Šipova, a trećeplasirani Goran Jakšić, takođe, iz Šipova. „U soft klasi kada je riječ o pobjedniku trke Miroslav Aleksić iz kluba „Extreme Banja Luka“ se pokazao kao najbolji, drugo mjesto pripalo je Branku Manojloviću iz kluba „Brčko 4x4“, a treće Draganu Švraki iz Off road Gradiška. U turist klasi prvo mjesto pripalo je Matku Ćurkoviću iz Kupresa, drugo Nataši Vrebac iz Kozarske Dubice i treće Saši Zmijanjcu, takođe, iz Kozarske Dubice“, rekao je Šuvak.
Opština Kozarska Dubica, Turistička organizacija opštine i sponzori finansijski su podržali ovaj sportski događaj.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi