V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

17.01.2013. - Načelnik opštine obišao "Mlijekoprodukt"
Načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro sa saradnicima i Darko Banjac poslanik SDS-a u Narodnoj Skupštinu Republike Srpske obišli su juče najvećeg prerađivača sirovog mlijeka u Bosni i Hercegovini „Mlijekoprodukt”, kako bi se upoznali sa potrebama preduzeća i njegovim poslovanjem.
Načelnik Zlojutro je ovom prilikom naglasio da je ovo, trenutno, najveće preduzeće u Kozarskoj Dubici po broju zaposlenih i broju kooperanata, te da mu je namjera da se upozna sa potrebama preduzeća kako bi opština, a i državne institucije mogle pomoći u cilju zadržavanja broja zaposlenih i proširenja proizvodnje.
Darko Banjac poslanik u Narodnoj Skupštini je ukazao na to da ova opština ima znatan broj kvalitetnih preduzeća, koje treba podržati u radu i održavanju broja radnika. Prema njegovim riječima “Mlijekoprodukt” je preduzeće koje je od velikog značaja za Kozarsku Dubicu obzirom na broj zaposlenih i prepoznatljivost koje je postiglo svojim brendovima.
Predstavnici menadžmenta ovog preduzeća su naglasili da polažu puno nade u dobijanje dozvole za izvoz proizvoda u Evropsku uniju kako bi održali kontinuitet uspješnog poslovanja.
Tokom prezentacije poslovanja kompanije, menadžment preduzeća je podsjetio da kompanija uspješno posluje već 16 godina, te da zauzimaju jednu od vodećih pozicija na domaćem tržištu mlijeka i mliječnih proizvoda, te da su najveći izvoznik te vrste proizvoda u zemlji.
“Vršimo otkup na području 30 opština u BiH od oko 5000 dobavljača. Zapošljavamo 280 radnika i konstantno ulažemo u savremenu tehnologiju i unapređenje proizvodnje”, rekao je Vlado Sandić marketing menadžer "Mlijekoprodukt-a".
Prilikom posjete predstavnici opštine su obišli proizvodni pogon preduzeća u pratnji direktorice Rankice Marelj i njenih saradnika.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi