V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

19.04.2013. - Apel za pomoć bolesnoj djevojčici
Načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro uputio je danas apel svim građanima ove opštine i šire da se u skladu sa mogućnostima uključe u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za liječenje trinaestogodišnje Dubičanke Nataše Vrebac.
“Kao načelnik opštine pozivam sve građane i privredne subjekte da pomognu našoj mladoj sugrađanki Nataši. U pitanju je mladi život i Opština će, takođe, u skladu sa zakonom i mogućnostima priložiti određen iznos iz tekuće rezerve. Upravo smo poslali apel svim načelnicima i gradonačelnicima, ministarstvima i predsjedniku Republike da se uključe i pomognu ovoj djevojčici”, rekao je Zlojutro. On je izrazio nadanje da će on i njegovi saradnici u ovoj situaciji iskoristiti lična prijateljstva i poznanstva da se obezbijedi što veći iznos sredstava.
Nataši Vrebac (13) hitno je potrebna novčana pomoć za transplantaciju jetre koja će se uz dodatna ispitivanja obaviti u Padovi u Italiji.
Ukupni troškovi liječenja iznose 200 000 evra, a 41 000 evra je neophodna da se Nataši omogući prijem u bolnicu u Padovi i da se stavi na listu čekanja za transplantaciju.
Nataša je rođena sa anomalijom žučnih puteva. Operisana je dva puta, a njeno stanje se naglo pogoršalo. Već mjesec dana se nalazi na liječenju u Beogradu na Institutu 'Majka i dete', gdje je podvrgnuta ekstremnom medicinskom tretmanu u cilju saniranja izuzetno teških upalnih procesa koji su zahvatili jetru i žučne kanale.
Svi koji žele, novac mogu uplatiti na žiro račun broj: 567-301-50073510-02, Sberbank AD Banjaluka, na ime Violeta Vrebac ili na Devizni račun: S.W.I.F.T. code: VBBLBA22, Violeta (Mirko) Vrebac, Ustanička bb, BA 395673015413484667.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi