V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

25.04.2013. - NAJAVA: Održavanje pete redovne sjednice SO
U ponedjeljak, 29.04.2013. godine, biće održana peta redovna sjednica Skupštine opštine.
Dnevnim redom je predviđeno razmatranje i usvajanje Informacije o realizaciji akata donesenih na sjednicama SO u periodu od 05.12.2012. do 28.03.2013. godine, razmatranje i donošenje prijedloga odluke o izmjenama i dopunama Odluke o lokalnim i nekategorisanim putevima, te razmatranje i donošenje Programa održavanja gradskih ulica i nekategorisanih puteva na području opštine Kozarska Dubica.
Odborbici će, takođe, razmatrati donošenje Programa zajedničke komunalne potrošnje, kao i Programa ulaganja i subvencija u poljoprivredi, prijedloga Odluke o dopunama Odluke o bezbjednosti saobraćaja na putevima opštine Kozarska Dubica, te prijedloga Odluke o izmjenama Odluke o uslovima za postavljanje privremenih objekata.
Na petoj redovnoj sjednici razmatraće se više prijedloga odluka iz nadležnosti Odjeljenja za prostorno uređenje i Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove.
Izvještaj o radu i finansijskom poslovanju Centra za socijalni rad Kozarska Dubica za 2012. godinu, Informacija o stanju javne bezbjednosti na području opštine za 2012. godinu, Izvještaj o radu i materijalno-finansijskom poslovanju Profesionalne vatrogasne jedinice Kozarska Dubica za 2012. godinu, Izvještaj o radu Opštinske boračke organizacije za 2012. godinu. Izvještaj Turističke organizacije za 2012. godinu, Dječijeg vrtića “Pčelica” i JZU Dom zdravlja “Kozma i Damjan” biće razmatrani na sjednici SO u ponedjeljak, kao i Informacija o ostvarivanju prava iz oblasti boračko-invalidske zaštite za period od 01.01.2012. godine do 31.12.2012. godine.
Sjednica SO će početi u 10:00 časova u Velikoj Sali Skupštine opštine.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi