V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

03.06.2013. - Organizacioni odbor utvrdio manifestacije u okviru “Dubičkog ljeta 2013”
Tradicionalna manifestacija “Dubičko ljeto 2013” trajaće do 18. avgusta i objedinjavaće kulturno-zabavne i sportske manifestacije, potvrdio je Organizacioni odbor za obilježavanje ove manifestacije.
Ovogodišnje “Dubičko ljeto” otvoreno je 29. maja manifestacijom “Gastro dan 2013”, a nastavljeno manifestacijom “Dani Knešpolja” koja je tradicionalno otvorena “Kosidbom” u Knežici. “Dani Knešpolja” obuhvatiće još 3 manifestacije i trajaće do 28. juna.
Sledeća u nizu manifestacija biće “Dubička Motorijada” koja će se održati u petak i subotu, 07. i 08. juna, na platou ispred Sportske Dvorane, potom će uslijediti “Vidovdanski turnir u malom fudbalu” 28. 06.2013. godine u Knežici, kao i peta “Konferencija beba” koja će se obilježiti istog datuma ispred Doma kulture u 19: 00 časova.
Osim toga, u okviru manifestacije, biće upriličena tradicionalna dječija priredba “Djeca su ukras svijeta”, “Petrovdanski koncert”, “Smotra folklora i narodnog stvaralaštva Kozare i Potkozarja” gdje će učestvovati i gosti iz Srbije, te revija filmova koja će se prikazivati u Domu kulture.
Kao i prethodne godine biće upriličeno „Književno veče” i “Veče ozbiljne muzike”.
Brojne sportske manifestacije podrazumijevaju održavanje uličnog fudbala 2x2 koji će se održavati na trgu ispred zgrade opštine, turnir „Od Vidovdana do Petrovdana“ na Sportskom centru, “Pavlovdanski turnir” u malom fudbalu koji će se upriličiti u MZ Međeđa u julu, Ulična košarka-Otvoreni turnir na gradskom trgu, te internacionalno takmičenje ribolovaca sa kotlićijadom „Preobraženski kup“,“ koje će se održati sredinom avgusta na obali Une. U okviru manifestacije, takođe, će biti upriličen tradicionalni Narodni zbor u „Milića Gaju”, štraparijada, a završna manifestacija je „Festival ojkače – Moštanica 2013.“ koja će biti upriličena 18. avgusta na Moštanici.
Pokrovitelj manifestacije “Dubičko ljeto 2013“ je Opština Kozardska Dubica, a Organizacioni odbor za obilježavanje, kojim predsjedava Pero Karan načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti, čine predstavnici ovog Odjeljenja i Javnog preduzeća „Centar za informisanje i kulturu“.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi