V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

10.06.2013. - “Vidovdanski karate kup” okupio 178 takmičara
Na 21. tradicionalnom “Vdovdanskom karate kup-u” koji je proteklog vikenda organizovao Karate klub “Knešpolje” u Sportskoj dvorani u Kozarskoj Dubici učestvovalo je 178 takmičara iz 18 klubova iz Slovenije, Srbije, Federacije BiH i Republike Srpske.
“Domaćin i organizator Karate klub “Knešpolje” je na ovoj najstarijoj sportskoj manifestaciji u BiH kad je riječ o karate sportu nastupio sa 21 takmičarom koji su osvojili 24 medalje, odnosno 8 zlatnih, 7 srebrnih i 9 bronzanih. Najuspjepniji takmičari iz kluba su bili Ognjen Kovačević sa osvojene dvije zlatne i dvije bronzane medalje, Darnela Odobašić sa dvije zlatne, Dajana Barudžija, takođe, sa 2 zlatne, Miloš Šukunda i Mladen Radović sa po jednom zlatnom i jednom srebrnom, Saša Vlajnić sa po jednom zlatnom i bronzanom medaljom, te Aleksa Savić, Danijel Tadić i Miloš Radović sa po jednom zlatnom medaljom”, izjavio je sekretar kluba Marinko Gvozde i dodao da su treneri takmičarske ekipe bili Siniša Kovačević i Nikola Sekulić, a sudije iz opštine Kozarska Dubica Mladen Gvozden, Dražen Vlajnić i Marinko Gvozden.
On je rekao da je u konačnom poretku najuspješnijih klubova prvi bio “Šotkan” iz Cazina, drugi “Niten” iz Čradiške, a treći “Šesnaesta” iz Banjaluke.
Takmičenje je svečano otvorio načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojitro, a opština je bila pokrovitelj manifestacije koji je organizovana u okviru “Dubičkog ljeta 2013”.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi