V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

24.12.2013. - Novogodišnji prijem za predstavnike Udruženja penzionera i penzionisane radnike Administrativne službe opštine
Srećnu i uspješnu novu godinu načelnik opštine Mile Zlojutro i predsjednik Skupštine opštine Nebojša Milovčević poželjeli su danas na novogodišnjem prijemu predstavnicima Udruženja penzionera i penzionisanim radnicima opštinskih organa uprave.
“Želim vam prije svega da uspješno funkcionišete kao udruženje, puno zdravlja i sreće. Nastojaćemo da na istom nivou zadržimo saradnju i u sledećoj godini”, rekao je načelnik opštine Mile Zlojutro na sastanku sa predstavnicima udruženja penzionera.
Predsjednik Skupštine opštine Nebojša Milovčević je izrazio zadovoljstvo što su se predstavnici Udruženja penzionera odazvali pozivu na novogodišnji prijem i naglasio da ova društvena kategorija uprkos teškoj situaciji ima razumijevanje za sve.
“Ovo udruženje je na svojevrsan način finansijska organzacija, funkcionišu na dobar način i želimo im da takvi i ostanu”, rekao je Milovčević.
Rodoljub Burazor predsjednik Udruženja penzionera zahvalio se ovom prilikom opštini na podršci koju im daje, te da će uprkos teškoj situaciji nastojati da udruženje opstane i u buduće.
On je rekao da ovo udruženje broji oko 4100 članova.
Dobro zdravlje i srećnu načelnik Zlojutro i predsjednik Milovčević poželjeli su i penzionisanim radnicima opštine, te i njih kao i predstavnike Udruženja penzionera upoznali sa stanjem u budžetu, planom otplate dugovanja opštine i planom rada u budućem periodu.
Načelnik se ovom prilikom osvrnuo i na trenutno stanje po pitanju Graničnog prelaza u centru grada, te prisutne upoznao sa tim da bar privremeno otvaranje ovog graničnog prelaza za međunarodni putnički saobraćaj onemogućava odluka Savjeta ministara da izabere petočlanu komisiju koja će zajedno sa već odabranih pet čkanova komisije sa strane Republike Hrvatske tražiti rješenje za ovaj problem.
Najstariji radnik opštinskih organa uprave koji je prisustvovao prijemu penzionisan je 1988. godine, a najmlađi 2013. godine.
Novogodišnjem prijemu prisustvovali su, takođe, načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Pero Karan i potpredsjednik Skupštine opštine Nenad Ličanin.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi