V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

10.02.2014. - Stefan Ilić sportista 2013. godine
Stefan Ilić karatista Karate kluba „Obilić“ proglašen je sportistom 2013. godine na 43. „Izboru sportiste godine opštine Kozarska Dubica“ koji je upričičen proteklog vikenda u Domu kulture.
Drugoplasirani sportista opštine Kozarska Dubica, po ocjeni stručnog žirija, je Mira Jošanović iz Ženskog rukometnog kluba „Knežopoljka“, a treće mjesto pripalo je prošlogodišnjem sportisti godine rukometašu RK „Kozara - Mlijekoprodukt“ Goranu Staniću.
Titulu najboljeg trenera u 2013. godini ponio je Goran Jeličić iz Karate kluba „Obilić“, za najboljeg sportskog radnika proglašen je predsjednik Streljačkog kluba „Milan Pilipović“ Mile Tubin, a za najbolju sportsku ekipu Rukometni klub „Kozara - Mlijekoprodukt“ koja se u protekloj godini plasirala u Premijer ligu BiH.
U plasmanu najboljih sportskih ekipa na trećem mjestu našao se je Fudbalski klub „Borac“, a na drugom Ženski rukometni klub „Knežopoljka“.
U izboru najboljeg sportiste mladog talenta treće mjesto pripalo je Saši Vlajniću iz Fudbalskog kluba „Borac“, drugo Marijani Đenadija iz Ženskog rukometnog kluba Knežopoljka“, a prvoplasirana je karatistkinja Karate kluba „Vazari“ Jelena Špica.
Načelnik opštine Mile Zlojutro uručio je nagrade u vidu pehara, diploma i novčanih nagrada u iznosu od 300 KM, 200 KM i 100 KM za troje najuspješnijih sportista 2013. godine.
Najboljim sportskim ekipama pehare, diplome i prvoizabranima novčanu nagradu u izniosu od 300 KM uručio predsjednik Skupštine opštine Nebojša Milovčević .
Potpredsjednik Skupštine opštine Nenad Ličanin uručio je nagrade najboljim mladim talentima, a diplome najuspješnijim sportistima pojedincima od 10. do 4. mjesta uručio je načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Pero Karan.
Deseto mjesto pripalo je Aleksandru Bakiću iz Šahovskog kluba „Una“, deveto Jovanu Trbojeviću iz Streljačkog kluba „Milan Pilipović“, osmo Bojanu Utješinoviću iz Fudbalskog kluba „Ravan“, sedmo Borislavu Daliću iz Fudbalskog kluba „Borac“, šesto Mladenu Gogiću iz Košarkaškog kluba „Una“, peto Svetlani Vatreš iz Omladinskog rukometnog kluba „Una DSW“, a četvrto Nikoli Josipoviću iz Karate kluba „Vazari“.
Predsjednik žirija koji je odlučivao o izboru najboljih bio je Milan Zlokapa, a članovi su bili Goran Dragaš, Velimir Lovrić, Dragoslav Vuleta i Danijel Marjanović.
Stefan Ilić se u 2013. godini kao reprezentativac BiH takmičio na svjetskom prvenstvu u Španiji. Karate saveza BiH proglasio ga je jednim od 10 najperspektivnijih takmičara u 2013. godini. Na svjetskoj rang listi koja broji 207 takmičara Stefan je na 19. mjestu.
Prvak je RS i BiH u borbama, prvi na tri izborna turnira za reprezentaciju BiH. Osim toga osvajao je zlato na turnirima u Ivanić gradu, Zagrebu, Sisku, Bijeljini, Kozarskoj Dubici, Kranju, Bihaću, Trbovlju, zatim srebro u Salzburgu i Zagrebu, te bronzu u Samoboru.
Opština Kozarska Dubica iz budžeta za finansiranje sporta izdvaja 200 000 KM.
Na 43. “Izboru sportiste godine” nastupio je hor Srpskog pjevačkog društva “Višnjić”.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi