V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

25.11.2014. - Preduzeću “Komunalac” pozitivna ocjena revizora za poslovanje u 2013. godini
Preduzeće “Komunalac” je u 2013. godini dobilo pozitivnu ocjenu poslovanja od strane ovlaštenog revizora, navodi se u Informaciji koju je razmatrala i usvojila Skupština opštine na proteklom zasjedanju.
Prema riječima direktora Božidara Nikoletića preduzeće je u toj godini ostvarilo prihode u visini od 1.145.078 KM i poslovne rashode u visini od 1. 247.971 KM.
“Veliki dio rashoda čine otpisana zastarjela potraživanja i to u iznosu od 347. 153 KM”, rekao je Nikoletić obrazlažući ovu informaciju i dodao da je opština po osnovu dugovanja iz prethodnog perioda u 2013. godini uplatila 524.106 KM čime su ista svedena na 131.543 KM.
Nikoletić je dodao da su putem kredita obezbijedili sredstva za kupovinu zemljišta i objekta u krugu Stočne pijace u vrijednosti od 53. 840 KM, te da je preduzeće izvršilo nabavku jednog zimskog pluga što je u velikoj mjeri olakšalo i ubrzalo čišćenje snijega na području grada i kompletnog područja opštine.
”U potpunosti je implementiran projekat švedske organizacije SIDA koja je preduzeću donirala specijalno vozilo i opremu vrijednu oko 250.000 KM. Na gradskoj kapeli počela je izmjena dotrajale stolarije, a u cilju uređenja groblja uradili smo česmu i zasadili 200 čempresa”, rekao je Nikoletić i upozorio da će se u kratkom roku stvoriti potreba za proširenje groblja i da lokalna vlast na vrijeme treba razmišljati o obezbjeđivanju neophodnih finansijskoh sredstava.
On je podsjetio da je preduzeće u protekloj godini finansiralo uređenje užeg centra grada u smislu popravke klupa u svim gradskim parkovima i na gradskom keju, kao i kanti za otpad.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi