V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

13.02.2015. - “Centar za informisanje i kulturu“ učestvuje u projektu „Mreža gradova otvorenog srca“
Javno preduzeće “Centar za informisanje i kulturu“ opštine Kozarska Dubica će kroz različite vidove promocije projekata i kulturnih aktivnosti učestvovati u multimedijalnom projektu „Art centra“ iz Banja Luke pod nazivom „Mreža gradova otvorenog srca“.
Ovaj dogovor postigli su zvaničnici opštine i menadžment „Centra za informianje i kulturu“ sa predstavnicima „Art centra“ u cilju promocije lokalne zajednice.
„Na jedan novi i zanimljiv način predstavićemo našu opštinu medijima i građanstvu Republike Srpske i BiH kroz izložbe radova sa prethodno održanih likovnih kolonija, radove mladih talenata, kao i već afirmisanih umjetnika. Projekat će trajati tri godine, a po završetku aktivnosti u 2015. godine, u prvom kvartalu 2016. „Art centar Banjaluka“ izdaće knjigu sa najljepšim fotografijama i crtežima iz svih gradova, učesnika projekta“, rekao je Ozren Bursać zamjenik direktora „Centra za informisanje i kulturu“.
On je precizirao da će se opština Kozarska Dubica u martu predstaviti u izložbenom prostoru „Art centra“ o čemu će javnost biti informisana.
„Art centar Banjaluka“ osnovan je u oktobru mjesecu 2014. godine sa ciljem unapređenja kulturnog stvaralaštva i primjenjene umjetnosti grada Banjaluke, Republike Srpske i BiH, kao i zemalja regiona.
„Dub radio“, kao medijski prijatelj banjalučkog „Art centra“ redovno informiše o svim prezentacijama i promocijama afirmisanih umjetnika i mladih talenata koji svoje radove promovišu u novotvorenom „Art centru“.
Na ovaj način svim Dubičanima, ljubiteljima umjetnosti pravovremeno su dostupne informacije o svim dešavanjima iz oblasti kulturnog stvaralaštva i primjenjene umjetnosti.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi