V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

29.07.2015. - OTVARANJE NOVIH RADNIH MJESTA I IZGRADNJA INFRASTRUKTURE PRIORITETI
Ulaganje u putnu infrastrukturu, vodozaštitne, školske i predškolske objekte, obilježiće 2015. godinu kada su u pitanju investicije u opštini Kozarska Dubica, rekao je to u intervjuu za Radio – televiziju Kozarska Dubica Darko Banjac poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.
Banjac je najavio da se početak rada Suda u Kozarskoj Dubic očekuje sredinom seledeće godine, te za septembar 2015. godine sastanak sa predstavnicima Vlade Republike Hrvatske s ciljem ponovnih razgovora o stvaranju uslova za privremeno otvaranje Graničnog prelaza Kozarska Dubica-Hrvatska Dubica.
„Obezbjeđivanjem uslova za razvoj privrede stvoriće se pretpostavka i za ekonomski prosperitet i zapošljavanje. Prvenstveno, mi moramo održavati komunikaciju sa domaćim privrednicima i biti im podrška, ali svakako pregovarati i sa stranim investitorima što nije lak posao“, rekao je Banjac i dodao da je stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mjesta u privrednom sektoru u narednih godinu dana jedan od prioriteta u radu opštinskog rukovodstva.
Banjac je naglasio da će njegovo političko djelovanje biti usmjereno ka razgovoru sa svim relevantnim političkim faktorima u cilju pribavljanja podrške projektima opštine Kozarska Dubica.
„Otvaranje novih radnih mjesta, jačanje privrednih kapaciteta i stavranje povoljnog poslovnog ambijenta pravac je u kome je usmjeren rad novog opštinskog rukovodstva“, rekao je Banjac.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi