V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

05.08.2015. - NAJAVA: U NEDJELJU 9. AVGUSTA „SMOTRA FOLKLORA“
Na tradicionalnoj „Smotri folklora“ koja će se u nedjelju, 9. avgusta organizovati na Sportskom centru, učestvovaće pored domaćih, kulturno-umjetnička društva iz Republike Srbije i Hrvatske.
Ljubitelji tradicionalne igre i pjesme moći će uživati u dvosatnom programu, a u toku je izrada scene koja će svakako upotpuniti doživljaj i podsjetiti prisutne na vremena naših predaka.
„Ovo je deseta, jubilarna smotra, koja se svake godine organizuje u okviru „Dubičkog ljeta“. Nastupu na Sportskom centru prethodiće svečani defile kulturno-umjetničkih društava kroz grad. Manifestacija svake godine okupi brojnu publiku i predstavlja jedan od značajnijih kulturnih događaja za opštinu“, rečeno je u Javnom preduzeću „Centru za informisanje i kulturu“, koje je organizator manifestacije.
Svečani defile krenuće u 19:30 ispred Doma kulture, nakon šetnje gradom društva će se predstaviti na platou ispred zgrade opštine, a u 21:00 čas počeće nastup na Sportskom centru.
I ove godine u okviru manifestacije u cilju predstavljanja narodnog stvaralaštva i tradicije, pored Sportskog centra, biće postavljeni štandovi na kojima će naše sugrađanke izložiti razne rukotvorine, ručne radove i unikatni predmet.
U Organizacionom odboru manifestacije, pored JP „Centar za informisanje i kulturu“ su Opštinska uprava, Turistička organizacija, Folklorna sekcija „Una“ kao domaćin društava i Dramski studio „Artist“, zadužen za izradu scenografije i programa.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi