V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

11.12.2015. - POTPISAN PROTOKOL O ORGANIZACIJI MANIFESTACIJE "DUB DOG FEST"
U Opštinskoj upravi Kozarska Dubica danas je potpisan protokol o saradnji i organizaciji manifestacije "Dub dog fest", koja će naredne i 2017. godine u organizaciji Kinološkog saveza Republike Srpske i BiH i drugih kinoloških udruženja, biti održana u Kozarskoj Dubici.
Protokol su potpisati načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro, kao domaćin manifestacije, predsjednik Kinološkog saveza Republike Srpske Predrag Uzelac, te predstavnici drugih udruženja, sponzori i promoteri manifestacije.
"Ova manifestacija nas je prijatno iznenadila prije dvije godine, kada je održana u našem gradu jer je dobila samo riječi pohvale od učesnika, gostiju i građana", izjavio je načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro.
On je ocijenio da je manifestacija "Dub dog fest", uz vrlo mala ulaganja opštine Kozarska Dubica, dobra prilika za promociju grada, turističkih i privrednih potencijala, te prilika da se sretnu ljude iz drugih krajeva, koji se bave kinologijom.
Predsjednik Kinološkog saveza Republike Srpske i BiH Predrag Uzelac izjavio je pohvale timu ljudi koji se bave kinologijom u opštini Kozarska Dubica, na čelu sa predsjednikom Kinološkog društva "Dub Dog" Zoranom Kosom.
"Rezultati koji oni postižu su na zavidnom nivou i mnoga udruženja koja traju 15-20 godina nemaju takve rezultate", rekao je Uzelac.
On je precizirao da će naredne godine manifestacija "Dub dog fest" biti održana 22. maja na sportskom centru u Kozarskoj Dubici u okviru proslave 20 godina postojanja Kinološkog saveza Republike Srpske.
"Biće to skup kinologa cijele regije i svijeta, praćena raznim manifestacijama, seminarima, kampanjama i slično", najavio je Uzelac.
Predsjednik Kinološkog društva "Dub Dog" Kozarska Dubica Zoran Kos izjavio je da potpisivanje protokola o saradnji u organizaciji manifestacije "Dub dog fest" najavljuje odgovorne zadatke koji predstoje da bi se kvalitetno organizovale najavljene manifestacije,planirane u evropskim i svjetskim razmjerama.
Protokol o saradnji u organizaciji manifestacije "Dub dog fest" potpisali su predstavnici Šarplaninac kluba "Krajina" iz Banjaluke, Kangal kluba "EX-YU" Kozarska Dubica, te direktori JP "Centar za informisanje i kulturu", koji je medijski pokrovitelj manifestacije i Turističke organizacije opštine Kozarska Dubica, koja je protokolom određena kao turistički promoter događaja.
U okviru manifestacije "Dub Dog fest" biće održane državna i međunarodna izložba pasa svih rasa, nekoliko spacijalizovanih izložbi, seminari, predavanja, kampanje i akcije, a potpisanim protokolom formiran je i Organizacioni odbor te manifestacije.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi