V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

23.12.2015. - ZAVRŠENI RADOVI NA SANACIJI KROVA VATROGASNOG DOMA FINANSIRANI IZ BUDŽETA OPŠTINE
U opštini Kozarska Dubica završeni su radovi na sanaciji krovne konstrukcije vatrogasnog doma i izgradnji nadstrešnice za vozila, koji su u iznosu od 30.000 KM finansirani iz opštinskog budžeta.
Tim povodom Teritorijalnu vatrogasnu jednicu danas su posjetili načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro i njegov zamjenik Dragan Jaćimović.
"Opština je izdvojila potrebna sredstva i ovdje su urađeni određeni građevinski radovi od kojih je najznačajna izgradnja krova na objektu vatrogasnog doma, pa ovom prilikom moram da pohvalim pripadnike vatrogasne jedinice koji su vlastitim snagama i svojim radom dodatno oplemenili ovaj prostor", izjavio je Zlojutro.
On je naglasio da je u objektu vatrogasnog doma atmosfera značajno prijatnija i uslovnija nego što je bila početkom ove godine i izrazio očekivanje da će saradnja sa vatrogasnom jedinicom i dalje biti izuzetno dobra.
"Opština će u okviru zakonskih mogućnosti i dalje pomagati da ova jedinica bude još opremljenija, a objakat uslovniji za ljude koji ovdje rade", najavio je Zlojutro.
Starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Milan Zlokapa najavio je da će u prvoj polovini naredne godine za potrebe te jedinice biti nabavljen čamac i novo višenamjensko vatrogasno vozilo sa ogromnim mogućnostima kod zaštite od požara.
Dubičku vatrogasnu jedinicu danas su posjetili i načelnik Republičke uprave civilne zaštite područnog odjeljenja Banjaluka Mile Međed i načelnik Odjeljenja za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara u MUP-u Republike Srpske Aleksandar Vranješević.
Oni su posjetili na veliki doprinos vatrogasne jednice iz Kozarske Dubice prilikom spašavanju ljudi i dobra u prošlogodišnjim poplavama u Doboju.
U okviru redovnih aktivnosti opremanja Teritorijalne vatrogasne jedinice, za 17 pripadnika te jedinice, tokom ove godine nabavljene su nove radne uniforme i kišne kabanice.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi