V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

04.03.2022. - DONESENA ODLUKA O KORIŠTENJU DIJELA SREDSTAVA IZ DONACIJE VLADE REPUBLIKE SRBIJE
Skupština opštine Kozarska Dubica održala je danas vanrednu sjednicu na kojoj je donesena Odluka o načinu korištenja dijela sredstava donacije Vlade Republike Srbije u iznosu 596.470,59 KM.
Po ovoj, jedinoj tački dnevnog reda sjednice, načelnik Odjeljenja za finansije opštine Kozarska Dubica Danijel Bajalica izvjestio je odbornike Skupštine opštine da će se navedena sredstva koristiti za izmirenje poreskih obaveza Opštine Kozarska Dubica u iznosu od 508.828,59 KM.
Ostatak sredstava od 87.642 KM biće dodijeljeno kao grant Javnom preduzeću „Centar za informisanje i kulturu“ , takođe za izmirenja poredskih obaveza iz ranijeg perioda.
Bajalica je u izjavi novinarima rekao da će navedena sredstva biti isplaćena iz druge tranše donacije Republike Srbije, a da će ostatak sredstava biti utrošen na osnovu odluke koju će donijeti Skupština opštine.
On je naveo da će se na osnovu danas usvojene odluke biti izmirene sve obaveze prema poreskoj upravi što se tiče Opštine Kozarska Dubica, što će doprinijeti stabilizaciji opštinskog budžeta i redovnom radu.
Načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić izjavio je da je vanredna sjednica Skupštine opštine sazvana iz urgentnih razloga da bi se izbjegla blokada računa opštine.
„Mi smo naslijedili te obaveze iz ranijeg perioda kada su bile neke druge političke strukture u vlasti, ali su neke nastale i za vrijeme našeg mandata u periodu pandemije virusa korona kada smo se suočili sa drastičnim padom poreskih prihoda“, obrazložio je Reljić.
Reljić je naveo da je Odluka o načinu korištenja dijela sredstava donacije Vlade Republike Srbije danas donesena po ubrzanom postupku i zahvalio svim odbornicima koji su učestvovali u radu četvrte vanredne sjednice Skupštine opštine i dali saglasnost da se izmiri dug prema Poreskoj upravi Republike Srpske i nastavi neometano vršenje svih funkcija i nadležnosti opštine.
03.03.2022. - OBAVJEŠTENJE: POČINJE PODJELA REGRESIRANOG GORIVA ZA POLJOPRIVREDNE PROIZVOĐAČE
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske obavijestilo je poljoprivredne proizvođače da je počela podjela regresiranog dizel goriva za ovu godinu.
Iznos premije je 0,50 KM po litru, a odobrava se 100 litara dizel goriva za hektar obradivog poljoprivrednog zemljišta, saopšteno je iz resornog ministarstva.
Podjela regresiranog goriva poljoprivrednim proizvođačima u Kozarskoj Dubici počinje sutra, 4.marta, saopšteno je iz Odjeljenja za poljoprivredu.
Nakon što u ovom Odjeljenju preuzmu odgovarajuću potvrdu poljoprivrednici gorivo mogu preuzeti na svim benzinskim benzinskim pumpama na području opštine, a to su: oba prodajna mjesta kompanija „Nestro“ i „Ars“, te benzinske pumpe „Došlić“, „Nešković“, „Gagi trans“ u Drakseniću i „MMS promet“ u Međuvođu.
Potvrde se izdaju u kancelariji broj 1 Odjeljenja za poljoprivredu, radnim danom od 8 do 15 časova.
Prvim obračunom obuhvaćena su 202 poljoprivredna proizvođača u Kozarskoj Dubici koja su ispunila uslove, a koji nisu obuhvaćeni prvim biće blagovremeno obaviješteni o narednom obračunu.
Rok za ažuriranje podataka u APIF-u, na osnovu čega poljoprivrednici stiču pravo na regresirani dizel, je 15. maj, a Agencija za agrarna plaćanja će u skladu sa tim vršiti dodatne dopune spiskova korisnika.
Regresirano dizel gorivo korisnici mogu preuzeti do 31. oktobra.
02.03.2022. - ODRŽAN SASTANAK PRIVREDNIKA I PREDSTAVNIKA ZANATSKE KOMORE REPUBLIKE SRPSKE
U opštini Kozarska Dubica danas su boravili predstavnici Zanatsko-preduzetničke komore, Područna jedinica Prijedor koji su se sastali sa registrovanim kozarskodubičkim preduzetnicima.
Načelnik Odjeljenja za privredu Slobodan Premasunac rekao je cilj sastanka bio registracija udruženja u Kozarskoj Dubici, razgovor o problematici sa kojima se suočavaju domaći preduzetnici, razmjena ideja i iskustava kako bi zanatsko-preduzetnička komora zaživjela i kod nas.
„Inicijativa za današnji sastanak krenula je od Preduzetničke komore koji imaju namjeru da animiraju domaće preduzetnike i pokušaju osnovati udruženje koje bi funkcionisalo u našoj opštini. Ovo je prilika i da predstavnici zanatske komore čuju konkretne probleme naših privrednika, te razmjene informacija između jednih i drugih jer poznato je da naši preduzetnici nisu udruženi, svako radi za sebe i ovo je dobar put da urade nešto na razmjeni informacija”, kazao je Premasunac.
Predsjednik Skupštine Udruženja mladih preduzetnika u Prijedoru Darko Bosančić rekao je da je današnji sastanak upriličen sa ciljem da bi se poboljšali uslovi rada privrednika u Kozarskoj Dubici.
„Naše udruženje postoji već 12 godina,na početku je bilo teško ali nakon perioda prilagođavanja situaciji u Prijedoru, mi smo puno toga postigli a sad pokušavamo da naše znanje i iskustvo prenesemo i na opštinu Kozarska Dubica te ostale opštine regije Prijedor. Želimo da pomognemo u formiranju savjeta i poboljšamo uslove rada privrednika“, kaže Bosančić.
On dodaje da okupljeni privrednici mogu lakše tražiti promjene i upućivati zahtjeve nadležnim organima kako bi se poboljašala komunikacija i stanje u ovoj oblasti.
„Najšešći problemi sa kojima se privrednici susreću su siva ekonomija, nerazumijevanje od strane rukovodstva opština i republike, te druga brojna problematika“, dodaje Bosančić. Kozarska Dubica ima 440 registrovanih preduzetnika iz raznih oblasti.
23.02.2022. - OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA DODJELU PLASTENIKA
Opština Kozarska Dubica raspisala je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu 20 plastenika površine 100 metara kvadratnih, sa sadnim, odnosno sjemenskim materijalom, te sistemom za navodnjavanje i dodatnom opremom.
Ovim projektom osigurana su donatorska sredstva od strane nevladine organizacije “Muslim Aid Association” u iznosu od 40 odsto, sa istim procentom učestvuje i Opština Kozarska Dubica, dok je učešće korisnika 20 odsto od ukupne vrijednosti plastenika i prateće opreme, odnosno 630 KM.
Pravo na učešće u Projektu imaju prioritetne kategorije stanovništva – nezaposlene osobe ili osobe sa minimalnim primanjima i mlade osobe sa područja Opštine Kozarska Dubica, koje posjeduju vlastito poljoprivredno zemljište ili njihovi uži članovi porodice kao i zemljište ustupljeno na korištenje ili u zakup u neposrednoj blizini stambenog objekta u kojem stanuju.
Javni poziv će biti otvoren do 8. marta do 14.00 časova i dio je projekta „Ekonomsko osnaživanje socijalno i materijalno ugroženih osoba kroz proizvodnju povrća u plasteniku”.
Obrasci zahtjeva za prijavu mogu se preuzeti u kancelariji broj 1 Odjeljenja za poljoprivredu, a zajedno sa dokumentacijom predaju se u zatvorenoj koverti na protokol Opštine Kozarska Dubica sa naznakom „Za javni poziv za dodjelu plastenika i opreme“.
Javni poziv je objavljen na web stranici Opštine Kozarska Dubica, na oglasnoj tabli Opštine Kozarska Dubica i web stranici RTV Kozarska Dubica
Sve dodatne informacije mogu se dobiti u kancelariji broj 1 Odjeljenja za poljoprivredu, Opštine Kozarska Dubica, svakim radnim danom od 8.00 do 14.00 časova i na kontakt telefon 052-416-022.
22.02.2022. - POTPISANA SAGLASNOST O OSNIVANJU REGIONALNOG SAVJETA ZA OBRAZOVANJE I ZAPOŠLJAVANJE
Gradonačelnik Prijedora i načelnici opština prijedorske regije Novi Grad, Kozarska Dubica, Kostajnica, Krupa na Uni i Oštra Luka, potpisali su saglasnost o osnivanju Regionalnog savjeta za obrazovanje i zapošljavanje za regiju Prijedor.
Imajaću u vidu trendove i izazove sa kojima se susreću u ovoj oblasti, potpisnici Sporazuma zaključuju da je koordniaciju lokalnih mjera i projekata podrške potrebno podići na viši nivo, gdje je obrazovanje, u funkciji potreba lokalne i regionalne ekonomije, od prioritetnog značaja.
Regionalni savjet za obrazovanje i zapošljavanje za regiju Prijedor svojim savjetodavnim djelovanjem unaprijediti će međuopštinsku saradnju i povećati nivo prilagođenosti obrazovanja specifičnostima ekonomije lokalnih zajednica na kratkoročnom i dugoročnom nivou.
Regionalni savjeti za obrazovanje Republike Srpske osnivaju se na inicijativu Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske i punu podršku Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske i GIZ-s.
Načelnik Odjeljenja za drustvene djelatnosti Grada Prijedora Monja Kasalović je izjavila da je cilj ovog Savjeta da se uspostavi mehanizam koordinacije između srednjih škola, Ministarstva prosvjete i kulture RS, Unije udruženja poslodavaca RS, lokalnih poslodavaca i Agencije za ekonomski razvoj grada “PREDA-PD”.
Načelnik Odjeljenja za srednje stručno obrazovanje i obrazovanje odraslih u Ministarstvu prosvjete i kulture Republike Srpske Tijana Radević-Drljača izjavila je da je zadatak Regionalnih savjeta je bolja međusobna povezanost između škola, poslovne zajednice i loklanih zajednica odnosno da je potrebno usaglasiti obrazovne politike i tržište rada.
Saglasnost o osnivanju Regionalnog savjeta za obrazovanje i zapošljavanje za regiju Prijedor, u ime opštine Kozarska Dubica potpisao je zamjenik načelnika opštine Marko Tankosić, koji je prisustvovao sastanku u Gradskoj upravi grada Prijedora.
Najavljeno je da će u najkraćem roku biti održana konstitutivna sjednica tog tijela.
21.02.2022. - NAČELNIK RELJIĆ I MINISTAR JUJIĆ PRISUSTVOVALI MANIFESTACIJI POVODOM OBILJEŽAVANJA DANA MATERNJEG JEZIKA
Svako je čuvar svog jezika, a njegova sudbina povezana je sa sudbinom naroda, rečeno je večeras u Kozarskoj Dubici, na prvoj kulturnoj manifestaciji, povodom Dana maternjeg jezika.
Govoreći o jeziku i njegovom značaju za identitet naroda, predsjednik Udruženja lektora Republike Srpske Aleksandra Savić istakla je da je počastvovana i oduševljena činjenicom da je ovakva svečanost upriličena povodom Dana maternjeg jezika.
"Svake godine na neki način obilježimo ovaj datum putem medija ili društvenih mreža, ali na ovakav način da se govori o najvažnijim stvarima jezika, još nije urađeno. Poslali ste poruku iz svoga grada kako se treba odnositi prema jeziku, a svako od nas je čuvar svog jezika", izjavila je Savićeva novinarima na svečanosti u Domu kulture u Kozarskoj Dubici, kojoj je prisustvovala i ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Senka Jujić.
Jujićeva je podsjetila da se Međunarodni dan maternjeg jezika obilježava u cijelom svijetu 21. februara, a da je osnovni cilj podizanje svijesti o značaju maternjeg jezika.
"Unesko je svojim zaključkom iz 1999. godine uspostavio Dan maternjeg jezika. Na ovaj dan promovišemo jezičku i kulturnu različitost, odnosno, višejezičnost, te su manifestacije ovog tipa za svaku pohvalu", rekla je Jujićeva.
Profesor Duško Pevulja istakao je u Domu kulture, gdje je manifestacija održana, da se kroz priču i pjesmu o jeziku, živu riječ domaćih pisaca može sačuvati svoj jezik, i da, ako se poznaje, zna njegova istorija i sudbina, jer sudbina jezika povezana je sa sudbinom njegovog naroda.
Načelnik opštine Radenko Reljić pohvalio je organizaciju manifestacije jer sala Doma kulture bila prepuna publike.
"Nadam se da će ovakvih manifestacija biti više, naročito tokom proljeća i ljeta jer građani su željni ovakvih događaja. Ovo dešavanje zaslužuje pažnju i u budućnosti nadam se da neće izostati obilježavanje Dana maternjeg jezika u Kozarskoj Dubici", rekao je Reljić.
Kulturno–umjetnički program uveličali su Srpsko pjevačko društvo "Višnjić", koje radi u sastavu Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "Prosvjeta", učenici srednje i osnovnih škola pod mentorstvom profesora srpskog jezika i književnosti.
Organizatori događaja bili su opštinski odbori SNSD-a, NPS-a, SP i NDP-a.
21.02.2022. - ODRŽANA 12. REDOVNA SJEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE
Na današnjoj 12.redovnoj sjednici Skupštine opštine Kozarska Dubica odbornici su razmatrali 33 tačke dnevnog reda.
Između ostalog usvojili su dvije informacije i osam programa rada , donijeli više odlika iz nadležnosti odjeljenja za prostorno uređenje, privredu i poljoprivredu, kao i kadrovskih rješenja, razrješenja i imenovanja.
Nakon što su prihvatili Informaciju o realizaciji Programa rada Skupštine opštine za prošlu godinu , prihvatili su i Informaciju o stanju javne bezbjednosti na području Kozarske Dubice za 2021.godinu, koju je obrazložio komandir Policijske stanice Kozarska Dubica Bojan Milanković.
Ocjena navedena u ovoj informaciji jeste da je stanje bezbjednosti na području opštine Kozarska Dubica lani bilo zadovoljavajuće.
Prvi u nizu danas usvojenih programa za ovu godinu bio je Program podsticaja u poljoprivredi od strane opštine Kozarska Dubica. Budžetom je predviđeno, a danas i potvrđeno da će se za podsticaje izdvojiti 60.000 KM, kazao je načelnik Odjeljenja za poljoprivredu Duško Bodilović.
On je rekao da će dio tih sredstava biti izdvojen za nabavku 20 plastenika korisnicima u Kozarskoj Dubici i najavio da će javni poziv za učešće u ovom projektu biti uskoro raspisan.
Bodilović je naveo da je iz resornog ministarstva već najavljeno smanjenje zakupnina i koncesija na poljoprivredno zemljište za oko 50 posto, kao i da bi kao podrška poljoprivrednoj proizvodnji u Kozarskoj Dubici trebalo da dođu i sredstva iz IFAD projekata.
Na dnevnom redu današnje sjednice bili su i Programi rada i finansijskog plana za radnu 2022.godinu javnih ustanova i preduzeća koja se u cjelosti ili djelomično finansiraju iz opštinskog budžeta.
Planove Centra za informisanje i kulturu odbornicima je predstavila direktor ovog javnog preduzeća Dijana Kondić.
Ona je istakla da su u ovom preduzeću i pored teških uslova iz kojih se posluje uspjeli da obnove dozvolu za rad radija i televizije za narednih 10 godina.
„Svakodnevno tačno i pravovremeno informisanje javnosti osnovni je zadatak Radio-televizije Kozarska Dubica koji ćemo ispoštovati i ove godine bez obzira što smo još uvijek u improvizovanim prostorijama.Kada je u pitanju rad Doma kulture planiramo pokrenuti „Dječiju redakciju“za koju se nadamo da će imati pozitivan odjek među djecom koja vole da pišu, recituju, a nastojaćemo i da organizujemo što više profesionalnih predstava i kulturnih manifestcija“, kazala je Kondićeva.
Ona je navela da je ova medijska kuća godinama partner i organizator brojnih humanitarnih aktivnosti i da će tako nastaviti i ove godine .
„Ono što predstavlja problem u poslovanju Centra za informisanje i kulturu jeste poslovanje Sportske dvorane i naš prijedlog je da se Sportska dvorana,kao organizaciona jedinica izdvoji iz Centra za informisanje i kulturu jer troškovi funkcionisanja ovog objekta premašuju mogućnosti našeg preduzeća“, istakla je Kondićeva.
I odbornici Skupštine opštine su se danas složili sa prijedlogom da se Sportska dvorana izdvoji iz Centra za informisanje i kulturu, a načelnik opštine Radenko Reljić je rekao da se u opštinskoj upravi radi na iznalaženju rješenja za status Sportske dvorane.
Kada je u pitanju sanacija objekta Centra za informisanje i kulturu, Reljić je rekao da će ovih dana biti raspisan tender za izvođača radova na ovom projektu, da je predračunska vrijednost tih radova oko 430.000 KM bez PDV-a i da je rok izvođenja radova 100 dana.
Na današnjoj sjednici odbornici su usvojili Program rada i finansijskog plana za 2022.godinu Dječijeg vrtića „Pčelica“, konstatovali su da je program kvalitetno urađen , te istakli veoma uspješno funkcionisanje vrtića u zahtjevnim uslovima pandemije.
U raspravi o Programu rada i finansijskog plana za tekuću godinu Doma zdravlja „Kozma i Damjan“ učesnici su istakli ulogu zdravstvenih radnika i dobru organizaciju u uslovima pandemije virusa korona, dotakli se problema manjka ljekara, kao i projekta koji su uz pomoć Vlade RS realizovani proteklih godina u ovoj zdravstvenoj ustanovi.
Načelnik opštine Radenko Reljić je najavio i nastavak tih aktivnosti koji će uslijediti ove godine, a radiće se sanacija bivšeg objekta Internog odjela.
U programu rada Turističke organizacije opštine Kozarska Dubica ove godine su sve tradicionalne manifestacije koje su bile izostale prethodnih godina zbog korone, a planiraju se i nove kao što su „Rakijski susreti“.
Direktor Marijana Kotur je kazala da je posebno raduje što je Kozarska Dubica izabrana da ove godine po treći put bude domaćin manifestacije „Vinski susreti“, kao i činjenica da bi se Turistička organizacija trebala useliti u nove prostorije u centru grada.
Govoreći o programu rada Centra za socijalni rad direktor Maja Špica Knežević je kazala da u ovoj ustanovi konstantno raste broj korisnika.
Ona je kazala da se i ove godine nastavljaju projektne aktivnosti započete u 2021.godini,kao što su „Socijalizacija djece Republike Srpske“, saradnja sa HO“Srbi za Srbe“ i UM „Fokus“, pružanje usluge logopeda, a apliciraće i za projekte koji se tiču unapređenja rada u oblasti socijalne zaštite.
Prezentujući program rada i finansijski plan Narodne bibiloteke direktor Danijela Balaban je kazala da će ova ustanova nastaviti sa svojim redovnim aktivnostima, zanavljanjem knjižnog fonda, organizacijom i promocijom kulturnih sadržaja kroz organizaciju književnih večeri i druženja sa piscima.
Ona je navela da Narodnu biblioteku ove godine očekuje veliki posao na reviziji bibliotečke građe koja se po Zakonu radi jednom u 10 godina.
Odbornici su danas podržali i Program kulturnih i sportskih manifestacija za 2022.godinu , usvojili Odluku o izmjenama i dopunama revizije regulacionog plana „Centralna zona Kozarska Dubica“ , više imovinsko-pravnih, te Odluku o komunalnim taksama.
Načelnik Odjeljenja za privredu Sobodan Premasunac je reao da se Izmjenom i dopunom Zakona o taksama brišu takse za isticanje poslovnog imena za sve privredne subjekte na teritoriji Republike Srpske.
Premasunac je obrazložio i Odluku o uslovima ulaska investitora u poslovnu zonu “Lipova Greda“ koja je za investitore povoljnija od prethodne jer sada neće odmah plaćati puni iznos koštanja zemljišta , već im se na to zemljište stavlja teret do izmirenja svih obaveza po ugovoru.
Na današnjoj sjednici odbornici su donijeli rješenje o imenovanju Dijane Kondić za direktora Centra za informisanje i kulturu, kao i više drugih kadrovskih rješenja, razrješenja i imenovanja zbog isteka mandata.
Predsjednik Skupštine opštine Vladimir Rokić je rekao da je i današnje zasjedanje bilo uspješno.
„Sjednica je održana u radnoj atmosferi,sve su tačke usvojen, a ja bih istakao programe rada i finansijskog plana javnih preduzeća i ustanova za 2022.godinu , odluku o promjeni uslova ulaska investitora u poslovnu zonu „Lipova Greda“ i imenovanje predstavnika Opštine u školskim odborima obrazovnih ustanova“, rekao je Rokić.
18.02.2022. - USKORO RASPISIVANJE JAVNOG POZIVA ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA DODJELU PLASTENIKA
Na osnovu sporazuma o saradnji, koji je potpisan krajem decembra prošle godine, opština Kozarska Dubica dobiće 20 plastenika sa pratećom opremom i sadnicama za poljoprivredne proizvođače.
Sporazum je potpisan između Opštine Kozarska Dubica i „Muslim Aid Association” koja kroz program socio-ekonomskog osnaživanja daje podršku socijalno ugroženim i mladim ljudima.
“Na osnovu sporazuma Odjeljenje za poljoprivredu opštine Kozarska Dubica će raspisati Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu plastenika, a programom je predviđeno da Opština i donator sufinansiraju projekat sa 40 posto i krajnji korisnik 20 posto od ukupne cijene plastenika i prateće opreme”, izjavio je načelnik Odjeljenja za poljoprivredu Duško Bodilović i dodao da će javnost biti obavještena o datumu raspisivanja Javnog poziva.
Potpredsjednik Skupštine opštine Kozarska Dubica Jasmin Spahić, koji je inicirao da Kozarska Dubica bude uvrštena u ovaj projekat rekao je da će “Muslim Aid Association” u saradnji s donatorima i partnerskim opšinama u 2022. godini kroz programe sufinansiranja donirati ukupno 240 plastenika s dodatnom opremom i sadnicama za poljoprivredne proizvođače širom Bosne i Hercegovine.
“Projekat “Ekonomsko osnaživanje socijalno ugroženih osoba i mladih osoba kroz proizvodnju povrća u plasteniku” realizuje se u okviru “Muslim Aidovog” programa socio-ekonomskog osnaživanja, a biće realizovan u opštinama Novi Grad, Kozarska Dubica, Zavidovići, Ključ, Gornji Vakuf-Uskoplje, Šipovo, Čelinac, Vitez, Breza, Vogošća, Teslić, Novi Travnik i Tuzla”, rekao je Spahić.
Zainteresovani sve informacije mogu dobiti u Odjeljenju za poljoprivredu, kancelarija broj 1 ili na brojeve telefona 052 416 022 i 065 484 486.

<< Prethodna strana 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 Sledeca strana >>

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi