V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

28.04.2010. - Proslavi Dana opštine prisustvovao kineski ambasador u BiH
U povodu obilježevanja Dana opštine, Kozarsku Dubicu je posjetio ambasador Narodne Republike Kine u BiH Liu Venksin, koji je danas sa rukovodstvom Opštine razgovarao o mogućnostima intenziviranja privredne saradnje, naročito u kontekstu formiranja Poslovne zone "Lipova Greda".

Venksin je u Kozarskoj Dubici boravio po drugi put i istakao ovom prilikom da će pokušati poboljšati privrednu saradnju između privrednika iz Narodne Republike Kine i privrednika iz Kozarske Dubice, te da on kao ambasador može preporučiti ozbiljne privrednike i na taj način biti spona u saradnji.

U pratnji načelnika opštine Kozarska Dubica Nine Jauza i drugih opštinskih zvaničnika, Venksin je posjetio Spomen područje Donja Gradina, gdje se u razgovoru sa direktorom i kustosima te javne ustanove upoznao o stravičnim razmjerama stradanja stanovništva našeg područja u Drugom svjetskom ratu.

Venksin je opštini Kozarska Dubica poklonio LCD televizor i dva računara kao dar Ambasade NR Kine Administrativnoj službi opštine.

Ovom prilikom načelnik opštine je kineskom ambasadoru u znak zahvalnosti i pažnje uručio simboličan poklon, sliku sa motivim manastira Moštanica, jednog od najstarijih manastira Srpske pravoslavne crkve u BiH, po kome je Kozarska Dubica kao turistička destinacija poznata i u širem regionu.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi