V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

29.06.2010. - Osamnaesta radna sjednica Skupštine opštine
Sutra, 30.06.2010. godine u Velikoj Sali Skupštine opštine sa početkom u 10:00 časova održaće se osamnaesta radna sjednica Skupštine opštine.
Dnevni red se sastoji od 20 tačaka, a među kojima je predviđeno razmatranje i usvajanje izvještaja o preduzetim aktivnostima na realizaciji preporuka po izvještaju o reviziji finansijskih izvještaja opštine Kozarska Dubica za period 01.01.-31.12.2008. godine, razmatranje i usvajanje informacije o ostvarivanju prava iz oblasti boračko-invalidske zaštite za period 01.01.2009.-31.12.2009. godine, razmatranje i usvajanje Nacrta Strategije komunikacije opštine Kozarska Dubica sa javnošću za period od 2010. – 2015. godine, te razmatranje i usvajanje informacije o stanju u oblasti fizičke kulture i sporta na području opštine Kozarska Dubica.
Dnevnim redom je, takođe, pored ostalih tačaka predviđeno razmatranje i donošenje Odluke o prijedlogu upisnih područja za osnovne škole na području opštine Kozarska Dubica, razmatranje i donošenje Odluke o visini naknade za rad članova opštinske izborne komisije opštine Kozarska Dubica, razmatranje i donošenje Odluke o pristupanju izradi izmjena i dopuna Regulacionog plana “Centralna zona Kozarska Dubice”, kao i razmatranje i donošenje Odluke o usvajanju izmjena i dopuna Regulacionog plana “Centralna zona Kozarska Dubice”.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi