V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

01.07.2010. - Raspisan javni poziv za korištenja sredstava fonda za razvoj za 2010. godinu kao direktni podsticaj zapošljavanju
Načelnik opštine Kozarska Dubica Nino Jauz raspisao je danas javni poziv za korištenje sredstava po Programu korištenja sredstava fonda za razvoj za 2010. godinu kao direktni podsticaj zapošljavanju.
„Ukupna sredstva za ovu namjenu iznose 70.000,00 KM. Direktni podsticaj zapošljavanju kroz bespovratna sredstva daje se u maksimalnom iznosu od 2.000,00 KM po jednom novozaposlenom licu, a maksimalan iznos sredstava po jednom poslodavcu iznosi 10.000,00 KM”, pojasnio je načelnik opštine Nino Jauz.

Pravo učešća imaju svi poslodavci koji imaju sjedište u Kozarskoj Dubici i ekonomski su sposobni da realizuju program. Lica koja planiraju zaposliti, moraju biti nezaposlena lica sa područja opštine Kozarska Dubica i da nisu bila zaposlena kod poslodavca koji podnosi zahtjev u proteklih godinu dana.

Detaljnije informacije se mogu dobiti u Odjeljenje za privredu i Društvene djelatnosti, a Obrazac zahtjeva, kao i uslovi konkursa dostupni su na Oglasnoj tabli internet stranici Opštine Kozarska Dubica i na Oglasnoj tabli u Šalter sali Opštine.

Krajnji rok za podnošenje zahtjeva je 30 dana od dana objavljivanja konkursa, a predaja zahtjeva sa pripadajućom dokumentacijom se vrši u Šalter sali Opštine Kozarska Dubica.

Opština Kozarska Dubica je za 2010. godinu izdvojila sredstva u ukupnom iznosu od 220 000 KM koja će koristiti za subvencije za poljoprivredu i zapošljavanje. Osnovni cilj ovih sredstava je da se pruži konkretna podrška razvoju poljoprivrede i malih i srednjih preduzeća na području opštine.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi