V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

04.10.2012. - Vatrogasnoj jedinici oprema vrijedna 120 000 KM
Vatrogasnoj jedinici u Kozarskoj Dubici danas je uručena oprema vrijedna 120 000 KM.
Najsavremeniju opremu za ronjenje i specijalno vozilu za gašenje i brze intervencije Nini Jauzu načelniku opštine, a za potrebe Profesionalne vatrogasne jedinice, predao je predsjednik Skupštine Vatrogasnog saveza Republike Srpske Mile Međed.
“Obzirom da su vatrogasci važan segment sistema zaštite i spašavanja ljudi i materijalnih dobara, naša dužnost i obaveza je da činimo sve kako bi tehnički i kadrovski osposobili jedinice da u svakom trenutku budu spremne za najzahtjevnije intervencije”, rekao je u Kozarskoj Dubici predsjednik Skupštine Vatrogasnog saveza Republike Srpske Mile Međed i naglasio da se dubička Profesionalna vatrogasna jedinica po svojoj opremljenosti i obučenosti svrstava u sam vrh vatrogastva u Republici Srpskoj.
Načelnik opštine Nino Jauz je rekao da je Profesionalna vatrogasna jedinica u Kozarsko Dubici spremna da odgovori na sve zadatke koji se pred nju postave, a tome svakako doprinosi i sve kvalitetnija tehnička opremljenost jedinice.
“Ukupna vrijednost nove opreme koja bi ove godine trebala da stigne u Kozarsku Dubicu premašiće 190 000 KM”, rekao je starješina Profesionalne vatrogasne jedinice Milan Zlokapa.
Zahvaljujući Vatrogasnom savezu Republike Srpske i opštini Kozarska Dubica u Profesionalnu vatrogasnu jedinicu uskoro bi trebalo da stigne i korpa nosivosti 180 kilograma sa ljestvama koje dosežu visinu od 32 metra.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi