V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

09.11.2012. - Opština Kozarska Dubica učesnik radionice o temi „Dobre prakse u razvoju poslovnih zona“
Predstavnici Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti i Razvojne agencije opštine Kozarska Dubica bili su juče učesnici radionice o temi „Dobre prakse u razvoju poslovnih zona“ koja je održana u zgradi Vlade u Banjoj Luci.
„Cilj radionice je da se učesnici upoznaju sa iskustvima u regionu Balkana, te razmjene iskustva o temama kao što su faktori razvoja poslovnih zona u Hrvatskoj i Sloveniji, uspješni modeli lokalnog ekonomskog razvoja bazirani na razvoju zona na Balkanu, prakse u razvoju i promociji domaćih poslovnih zona „Lipova Greda“ i „Poslovna zona Banja Luka““, rekao je Emir Kočan šef Odsjeka za privredu u Administrativnoj službi opštine Kozarska Dubica i jedan od predavača na radionici. On je dodao da su u okviru realizacije Akcionog plana za razvoj poslovnih zona u Republici Srpskoj u periodu od 2009. do 2013. godine, kojeg je donijelo Ministarstvo industrije, energetike i razvoja u Vladi Republike Srpske, u protekle tri godine osposobljavani opštinski timovi koji rade na projektima razvoja poslovnih zona i privlačenja investicija.
Organizator radionice bila je Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća u saradnji za Njemačkom organizacijom za tehničku saradnju u okviru njenog projekta Lokalni i regionalni ekonomski razvoj, a poslovna zona “Lipova Greda” izabrana je kao primjer jedne od najperspektivnijih u Republici Srpskoj.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi