V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

07.06.2013. - Uručene nagrade vukovcima osnovnih škola “Sveti Sava” i “Vuk Stefanović Karadžić”
Vukovcima osnovnih škola “Sveti Sava” i “Vuk Stefanović Karadžić” danas su uručene nagrade koje im je obezbijedila opština Kozarska Dubica.
Ukupno trinaest vukovaca iz ove dvije škole dobilo je tablet računare koje su im uručili načelnik opštine Mile Zlojutro i načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Pero Karan.
Podjeli ovih nagrada prethodilo je uručivanje istih vukovcima u Osnovnoj školi “Majka Knežopoljka” i to za njih troje, te najboljim maturantima Mješovite srednje škole “Nikola Tesla”, za 9 učenika koji su u protekle četiri godine ostvarili odličan uspjeh i uručuivanje posebnih nagrada, laptop računara, za dva vukovca srednjoškolca.
Povodom podjele svjedočanstava načelnik opštine i načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti su obišli školu “Sveti Sava” u kojoj je takođe, danas, organizovan prijem za buduće učenike prvih razreda.
“Nažalost svake godine imamo sve manje dece u školama i sve manje maturanata. Takva je situacija u cijeloj Republici Srpskoj i nadamo se da će se ti trendovi promijeniti. Opština je našla načine da nagradi najbolje učenike i imamo ukupno 16 vukovaca u svim osnovnim školama na području opštine za koje smo pripremili poklone. Namjera nam je da nagradimo trud i uspjeh, a isto tako da djeca uvide da se isplati učiti”, rekao je načelnik Zlojutro nakon uručivanja poklona za pet vukovaca u ovoj školi i dodao da se nada da će većina Srednju školu upisati u Kozarskoj Dubici, te im zaželio sreću u daljem radu.
Povodom uručivanja nagrada najboljim osnovcima, načelnik je danas, takođe, ugostio u svom kabinetu vukovce Osnovne škole “Vuk Stefanović Karadžić”. U ovoj školi osam učenika je nagrađeno tablet računarima za uspjeh vukovca.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi