V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

20.06.2013. - Cijena vrtića u Kozarskoj Dubici se neće mijenjati
Cijena boravka djece u vrtiću "Pčelica" u Kozarskoj Dubici, koja iznosi 120 KM, neće se mijenjati u narednom periodu, povrđeno je danas iz ove predškolske obrazovne ustanove.
Direktor vrtića "Pčelica" Sandra Latinović potvrdila je da tu, jedinu ustanovu predškolskog obrazovanja u Kozarskoj Dubici, trenutno pohađa 91 mališan, starosti između dvije i šest godina.
"Očekujemo da optimalni kapacitet vrtića od 100 mališana dostignemo u mjesecu septembru, kada nakon ljetnog odmora počinje nova školska godina u predškolskim ustanovama", izjavila je Latinović.
Ona je istakla da će u vrtiću, u kojem je broj zaposlenih nedavno smanjen sa 16 na 13, tokom ove godine biti izvedeni radovi na uređenju i opremanju dječijeg igrališta.
Dječiji vrtić "Pčelica" u Kozarskoj Dubici danas su posjetili zamjenik načelnika opštine Ljubomir Marjanović i načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Pero Karan.
Marjanović je izjavio da je stav rukovodstva opštine Kozarska Dubica da se cijena boravka djece u vrtiću od 120 KM za jedno i 215 KM za dvoje djece, zadrži na nivou od prethodnih nekoliko godina.
"Iako je ekonomska cijena vrtića trenutno daleko veća, odlučili smo da ona ostane na nivou prethodnih godina uvažavajući situaciju opšte ekonomske krize i sve težeg materijalnog stanja roditelja", potvrdio je Marjanović.
On je najavio da će opština Kozarska Dubica nastojati da podrži projekte vrtića "Pčelica" i u skladu sa mogućnostima, pomogne rad te predškolske ustanove.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi