V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

01.07.2013. - Razgovor o plodonosnijoj saradnji između bratskih opština
U bratskoj opštini Etropole održan je radni sastanak između gradonačelnika te opštine Bogumila Georgieva i delegacija opština Kozarska Dubica i Bela Palanka.
Delegaciju opštine Kozarska Dubica činili su Nenad Ličanin potpredsjednik Skupštine opštine i Dušan Drljić načelnik Odjeljenja za opštu upravu i boračko-invalidsku zaštitu koji su u ime načelnika opštine i predsjednika SO razgovarali sa predstavnicima bratskih opština o mogućnostima plodonosnije saradnje u oblasti privrede, kulture i turizma.
„Dočekani smo na visokom nivou, a razgovarali smo o mogućnostima geološkog istraživanja na području opštine Kozarska Dubica, kao i o načinu popunjavanja aplikacija za dobijanje sredstava iz EU fondova za realizaciju projekata iz različitih oblasti“, rekao je potpredsjednik Skupštine opštine Nenad Ličanin. Dušan Drljić načelnik Odjeljenja za opštu upravu i boračko-invalidsku zaštitu je rekao da su ovom prilikom, takođe, dosta razgovaralo o saradnji iz oblasti turizma, te da, kada je riječ o projektima koji su finansirani iz sredstava EU fondova, opština Etropole ima realizovana 32 projekta i ima pozitivno iskustvo pri apliciranju za dobijanje istih.
Povod posjete bio je obilježavanje 29. juna, kada bugarska opština Etropole proslavlja Dan opštine i sjećanja na stradale u borbi za nacionalno oslobođenje i ujedinjenje. Ovim povodom delegacija opštine je položila vijenac na spomen obilježje stradalima.


Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi