V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

03.03.2014. - Održana redovna godišnja Skupština “Dub dog-a”
Proteklog vikenda održana je redovna godišnja Skupština Kinološkog društva “Dub dog” iz Kozarske Dubice, na kojoj je predstavljen program rada društva u 2014. godini.
Prema riječima Zorana Kosa predsjednika društva organizovanje kampanje “Odgovoran odnos prema kućnim ljubimcima” biće početak radnih aktivnosti u tekućoj godini, dok će “Dub dog fest -Kozarska Dubica 2014” biti događaj od najvećeg značaja po programu rada.
“Manifestacija će biti međunarodnog karaktetera, a učesnici će biti izlagači i sudije iz Austrije, Srbije, Mađarske, Hrvatske, Turske i Makedonije. Kinološko društvo „Dub dog”, “Klub polarnih pasa BiH” i “Kangal klub Ex Yu” po odobrenju Kinološkog saveza u Bosne i Hercegovine organizovaće 4. državnu izložbu pasa svih rasa u okviru ovog festivala kinologije. Izložba će biti upriličena 28. septembra na Sportskom centru u Kozarskoj Dubici”, najavljeno je u upravi društva i dodato da će ove godine, takođe, u okviru festivala biti organizovana specijalizovana izložba pasa rase Kangal i uzgojne smotre iste rase.
Organizaror manifestacije su potpisnici Protokola o saradnji u zajedničkoj organizaciji “Dub dog fest-a - Kozarska Dubica 2014” Opština Kozarska Dubica, Kinološko društvo “Dub dog”, Turistička organizacija, Javno preduzeće “Centar za informisanje i kulturu”, Klub polarnih pasa u BiH i Klub kangala za Ex Yu prostore.
“Aktivnosti kluba u 2014. godini su i učestvovanje u akcijama-kampanjama rješavanja problema napuštenih životinja, rad na popularizaciji kinologije, aktivno učešće u radu Kinološkog društva RS, te animacija kandidata za pripravnike za kinološke sudije”, rečeno je u društvu.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi