V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

27.03.2014. - Javni poziv nevladinim organizacijama za predaju prijedloga projekata koji su u skladu sa razvojnim ciljevima opštine
Načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro raspisao je danas javni poziv nevladinim organizacijama za predaju prijedloga projekata koji su u skladu sa razvojnim ciljevima opštine Kozarska Dubica, a za šta će iz budžeta biti izdvojeno 32. 000 KM.
“Finansijsku podršku će dobiti projekti koji se odnose na omladinski rada u oblasti zaštite životne sredine, borbu protiv bolesti zavisnosti, unaprijeđenje i poboljšanje kvaliteta života i zdravlja ugroženih kategorija stanovništva opštine uključujući lica sa posebnim potrebama i manjinske grupe. Osim toga, biće podržani najkvalitetniji projekti koji se odnose na razvoj kulturnog turizma putem promocije i integrisanja kulturnog i prirodnog naslijeđa uključujući ruralna područja i projekti usmjereni ka jačanju neformalnog obrazovanja sa ciljem povećanja konkurentnosti na tržištu rada i podsticanju zapošljavanja žena”, najavljeno je u Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti.
Iznosi sredstava po odobrenom projektu će biti od 1.000 do 5. 000 KM, a dužina trajanja svakog projekta je od tri do 10 mjeseci.
Set obrazaca za prijavu projekta dostupan je na oglasnoj tabli zvanične prezentacije opštine na www.kozarskadubica.org.
Javni poziv objavljen je na Oglasnoj tabli u šalter sali i na zvaničnoj prezentaciji opštine, a rok za podnošenje prijava je do 17. aprila 2014. godine.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi