V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

10.02.2015. - U toku otklanjanje kvarova na dalekovodima
Ekipe "Elektrodistribucije" Kozarska Dubica i danas rade na otklanjanju kvarova izazvanih snježnim padavinama na 10-kilovoltnom dalekovodu za Knežicu i 20-kilovoltnom za Rakovicu, a struja se očekuje u poslijepodnevnim časovima, saopšteno je iz "Elektrodistribucije".
Sinoćnje snježne padavine u Kozarskoj Dubici nisu bitno uticale na prohodnost puteva, pa su, prema informacijama opštinskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove, i danas prohodne sve važnije putne komunikacije.
Načelnik Odjeljenja Tanja Burić izjavila je da je situacija komplikovanija na nekim seoskim područjima opštine, gdje je na putnim pravcima sa obje strane puta došlo do formiranja velikih snježnih nanosa, a na nekoliko mjesta i do obrušavanja drveća na putne pravce.
Iz Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove opštine Kozarska Dubica apelovali su na mještane seoskih područja da uklone obrušena stabla sa saobraćajnica da bi mašine i mehanizacija za čišćenje i razgrtanje snijega mogle da rade bez nepotrebnog zadržavanja.
Burićeva je potvrdila da je u dane vikenda u četiri navrata vršeno čišćenje gradskog i sesokog područja opštine, a da su so i drugi abrazivni materijali posipani dva puta.
Prema informacijama iz Policijske stanice Kozarska Dubica, tokom noći i prijepodneva nije bilo saobraćajnih nezgoda, a vozačima se preporučjuje da budu oprezni i brzinu prilagode uslovima na putu.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi