V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

12.02.2015. - Memorandum o saradnji između Opštine i Fondacije “Mozaik”
Načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro danas je potpisao memorandum o saradnji sa Fondacijom “Mozaik” vezano za nastavak razvoja programa Omladinske banke Kozarska Dubica.
Potpisivanjem ovog Memoranduma se potvrđuje nastavak programa Omladinske banke, te podsticaj i razvoj društvenog preduzetništva mladih kroz „M-Seed“ program u periodu od februara 2015. do februara 2017. godine.
„M-Seed“ program predstavlja nadogradnju na program Omladinske banke koji će najboljim mladima iz Odbora i onima koji realizuju projekte u zajednicama omogućiti kroz inovacijske turnire i druge programe pokretanje i razvoj društvenih poslova sa ciljem stvaranja novih radnih mjesta i kreiranja ekonomski održivih rješenja za društvene probleme u zajednici.
Zajednički fond za projekte Omladinske banke u dvogodišnjem periodu trajanja ovog Memoranduma će iznositi 29.700 KM. Mozaik će obezbijediti iznos do 11.700 KM iz donatorskih sredstava, a Opština iznos do 18.000 KM iz vlastitih sredstava.
Zahvaljujući specifičnom pristupu programa Omladinske banke, ukupna vrijednost najmanje 20 projekata neformalnih grupa mladih u opštini u dvije godine će iznositi oko 59.400 KM ili 50 odsto od sredstava zajedničkog fonda Omladinske banke, a 50 odsto od resursa koje obezbijede neformalne grupe mladih.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi