V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

07.04.2015. - Otvorena izložba "Zepter dani kulture Kozarske Dubice u Banja Luci“
U organizaciji Centra za informisanje i kulturu opštine Kozarska Dubica pod pokroviteljstvom Zepter hotela sinoć je u izložbenom prostoru „Art centra“ u Banja Luci otvorena izložba umjetničkih radova pod nazivom „Zepter dani kulture Kozarske Dubice u Banja Luci“.
Riječ je o multimedijalnom projektu „Art centra“ iz Banja Luke pod nazivom „Mreža gradova otvorenog srca“, a “Centar za informisanje i kulturu“ kroz različite vidove promocije projekata i kulturnih aktivnosti učestvuje u istom.
Dogovor o učešću u projektu „Mreža gradova otvorenog srca“ postigli su zvaničnici opštine i menadžment „Centra za informisanje i kulturu“ sa predstavnicima „Art centra“ u cilju promocije lokalne zajednice,
odnosno turističkih ali i privrednih potencijala Kozarske Dubice.
U izložbenom prostoru u prisustvu gostiju otvorena je izložba slika koje su nastale 2013. godine na Međunarodnoj likovnoj koloniji “Una” u Kozarskoj Dubici, a u čijem radu je učestvovalo 20 slikara iz RS, FBiH i Hrvatske.
U organizaciji Opštinske Turističke organizacije i Opštinske uprave kolonija je ispunila sva očekivanja, a umjetnici su inspiraciju za svoja djela pronašli na najljepšim lokacijama opštine obali Une, centru grada, kod manastira Moštanica i drugim.
Milenko Lakić direktor „Art centra“ je govoreći o projektu „Mreža gradova otvorenog srca“ podsjetio da će njegova implementacija trajati do 2016. godine, a po završetku „Art centar Banjaluka“ izdaće knjigu sa najljepšim fotografijama i crtežima iz svih gradova, učesnika projekta.
Milanka Zečević menadžer Hotela Zepter koji je pokrovitelj izložbe je rekla da je kompanija prepoznala značaj ovakvog vida promocije za cijelu lokalnu zajednicu.
Nakon otvaranja izložbe organizator je za prisutne upriličio koktel sa proizvodima „Mlijekoprodukta“, te partnerima projekta kompaniji Zepter, Mlijekoprodukt i Centru za informisanje uručila zahvalnice.
Trajanje izložbe, odnosno promocija naše opštine je predviđeno od 06. do 12. aprila, a nakon toga će se nastaviti prezentacija ostalih opština iz Republike Srpske.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi